ישראל פרקר, מתוך אתר פיקיויקי
פתיחה מלאה בטעם
נתחיל את יום הגיבוש שלנו בקבלת פנים ייחודית וטעימה במחלבה אותנטית, שתכניס אותנו לאווירה.. נהנה ממגוון עוגיות ושתייה חמה שתבטיח שהבוקר יפתח בחיוך מאוזן לאוזן. לאחר מכן נמשיך לסיור מרתק במחלבה, שם נלמד על תהליך הכנת החלב, נהנה מטעימות ומחווייה בלתי נשכחת. הגיבוש מתחיל כבר מהרגע הראשון עם הדרכה מקצועית מבית קבוצת אתגרים, אינספור רגעים מרגשים ומקרבים וכמובן, נצטלם יחד בתמונות משותפות שיעזרו לכל הצוות לזכור לתמיד את יום הגיבוש החוויתי לעובדים.
כל הטעמים שבטבע
נמשיך את יומנו עם טיול מרתק בטבע, במבחר איזורים בארץ מהם תוכלו לבחור. נסייר בנופים קסומים, נכיר סיפורים מסמרי שיער, מצחיקים ומרגשים שקרו באיזור, נלמד על ההיסטוריה העשירה ונהנה מגולת הכותרת- ביקור מרתק בבתי האיזור. כל בית מספר סיפור- סיפורים על סופרים, אמנים, מוזיקאים ועוד. נגלה את המחלבה האותנטית של תושבי המקום וכמובן שלא נזניח גם את הקיבה. נהנה מארוחה טעימה וכשרה עם נוף יפיפה מול העיניים. יחד נטעם מהגבינות העשירות, מהבירה האיכותית, מהמאכלים היחודיים ומהטעמים המפנקים של האיזור ובעיקר נהנה מהאווירה הנעימה ומהכנסת האורחים הביתית והאישית.
נכנס יין, יצא כיף
בהמשך היום מגיעה שעתם היפה של אוהבי האלכוהול על סוגיו. נמשיך לסיור מבושם ומבשם ביקב, שם נלמד להכיר את תהליך הכנת היין, כיצד נכון לשתות יינות שונים ומה היין שהכי מתאים לארוחה כזו או אחרת. אם זה לא מספיק, נמשיך גם לסיור במבשלת בירה מקומית, ונהנה מטעימות וסיור מקצועי ומרתק על ההיסטוריה של הבירה ועל הסוגים השונים של הבירה. זה הזמן להשתחרר ולהנות יחד מערב מהנה, מגבש ומקרב יחד עם כל העובדים, וליצור יחד חוויות שישאירו טעם של עוד בפה.
כמובן שאת היום כולו מלווה הצוות המקצועי של קבוצת אתגרים, שידאג שהחוויה שלכם תהיה עשירה, נעימה ומותאמת לצרכי הקבוצה בדיוק.